Eredményeink

  

A Balu Sport Egyesület öttusázói rendszeresen indultak és indulnak korosztályos versenyeken, amelyekről több alkalommal jó helyezésekkel, sokszor saját legjobb addigi eredményeiket túlszárnyalva tértek haza. 

 

Minden eredmény felidézésének, vizsgálatának megvan a maga tanulsága és számos alkalommal öröme is. Ebben segítünk - a teljesség igénye nélkül - a fontosabb megmérettetések eredményeinek, jegyzőkönyveinek közzétételével.

A versenyek jegyzőkönyveit a versenyek nevére vagy a megadott hivatkozásra kattintva tudják megnyitni.

 

 

 

BALU SE sikerek a 2019-es budapesti Laser Run Világbajnokságon 

 
2019. szeptember 6-án, a hazai rendezésű Laser Run világbajnokság első napján a BALU SE két versenyzőt delegált a magyar csapatba, Herbák Hannát és Tory Katát a 11 év alattiak korosztályába. Kiváló versenyzéssel Kata világbajnoki ezüstöt nyert, Hanna élete első nemzetközi versenyén pedig hatodikként ért célba. Korosztályukban ők lettek a két legjobb magyar versenyző!
Eredményük hozzájárult ahhoz, hogy Kakas Emma Grétával, az UTE versenyzőjével együtt Magyarország csapata aranyérmet szerezzen.

Szeptember 7-én szombaton, a Laser Run VB második napján a fiúké volt a terep. A BALU SE-t Vigassy Gergő képviselte, higgadt, jó lövészettel, 12 évesen élete első világbajnokságán döntőbe jutott, ahol végül a 24. helyet szerezte meg. 8-án vasárnap a váltók napján Tory Kata (BALU SE) és Záhonyi Miklós (KSI) örületes hangulatot csináltak és izgalmas versenyben nyerték meg Magyarországnak az aranyérmet. Kata annak a Dél afrikai kislánynak adott revansot, aki két nappal korábban egyéniben diadalmaskodott. Miki hibátlan lövészettel és nagyon nagy hajrával tartotta meg a Kata által megszerzett első helyet. Ugyanebben a korosztályban állt rajthoz Herbák Hanna (BALU SE) - Kántor Benedek (MVSI) váltó is, akik a világbajnoki 5. helyet szerezték meg. A családi váltókban Herbák Dóri, Takács-Lissai Máté, Takács András, és versenyzőtársuk, Dávid a harmadik helyet szerezték meg. Ezzel együtt Egyesületünk a 3 nap alatt megnyert 3 aranyérmet, egy ezüstöt és 4 bronzot!

Gratulálunk versenyzőinknek, Németh Richárd lövő, Hellner Donáta futó, és Korach Judit úszóedzőknek, Egervári Hajninak, aki mindig gondoskodik arról, hogy a dolgok és a gyerekek a megfelelő időben a megfelelő helyen legyenek. Köszönet a szülőknek az együttműködésért és azáldozatvállalásért! Köszönjük a Rokonsportnak az értékes támogatást!
 

 A verseny jegyzőkönyveit innen tölthetik le.

 

 

 

Remek év az idei, sok versenyzőt delegálhattunk az ELIT-re és nem mellesleg a VB-re is kijutott több versenyzőnk!

 

Elit kéttusa egyéniben 4 fő jutott be és van két tartalék versenyző:

U10 lány: Bieber Maja, tartalék: Csányi Rózi
U11 lány: Tory Kata
U12 fiú: Vigassy Gergő tartalék
U13 fiú: Holló Martin
U14 fiú: Tory Andris
 
 
Elit kéttusa váltóban 2 váltó jutott be és három tartalék:
 U10 lány tartalék
U11 lány
U12 mix
U13 fi&