Hargitay intenzív


Tájékoztató és jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA 2024 nyári Budakeszi Hargitay Tanuszodában tartott intenzív tanfolyamaira

 

CÍM:

Hargitay András Tanuszoda (Budakeszi, Márity László út 17, 2092)


IDŐPONTOK:
Egy intenzív tanfolyam 8 napig tart, két egymást követő héten, hétfőtől csütörtökig, délután 17:30 órától 18:30 óráig.

A tanfolyamok kezdési időpontjai: június 24.;  július 8.;  július 22. 


AZ ÓRÁK FELÉPÍTÉSE:
Óráink ötvenöt percesek, és a következő módon épülnek fel: 45-50 perc fő rész, amelyben a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, a lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva, játékosan ismerkednek az úszás tudományával, majd  5-10 perc szabad játékkal fejeződik be az óra.

Vízhez-szoktató csoportjainkba maximum 7 gyermeket veszünk fel oktatónként, de a pótlások miatt 8 fő is megjelenhet az órán.

A TANFOLYAMOK ÁRA:
A tanfolyamok díja: 28.000.- Ft/fő/8 nap.
Testvéreknek egyidejű részvétel esetén: 26.000- Ft/fő/8 nap.

A befizetés minden tanfolyami időszakra előre történik.

A jelentkezés feltételei: jelen űrlap kitöltése, beküldése és a választott turnus(ok) díjának minimum 50%-os befizetése.

LEMONDÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS:

- A választott turnus kezdetét megelőző péntek 12:00 óráig van lehetőség a lemondására és az előleg teljes visszaigénylésére. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a baluswim@gmail.com vagy a baluswim.kriszti@gmail.com e-mail címen.
- Ha a lemondás a választott turnus előtti pénteken 12:00 óra után érkezik be hozzánk, akkor az előleg visszatérítésére nincs lehetőség. Hiányzás esetén nem áll módunkban pénz visszatérítésére, viszont a hiányzott óraszámmal megegyező óraszámban, előre egyeztetett időpontban lehetőséget adunk a pótlásra a 2024. évi nyári intenzív tanfolyamok utolsó órájáig, vagy beiratkozás esetén a 2024/25-ös tanévben szervezett lakossági tanfolyami órákon.


FONTOS TUDNIVALÓK:

Tanfolyamainkon csak a 4. életévüket betöltött, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, szobatiszta, gyermekeket tudunk fogadni.
A programban való részvétel feltétele, hogy a gyermek(ek) szót fogadjanak és betartsák Úszóiskolánk dolgozóinak utasításait. Ezek hiányában a szülőre hárul minden felelősség a gyermeküket érő és az általuk okozott károkat illetően, továbbá a gyermekek kizárhatóak a további programokból. Ha egy gyermek saját magát, vagy másokat veszélyeztet, és ezért elutasítjuk, visszatérítjük az arányos díjat

Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs,  (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak). Saját hajszárító használat TILOS! vannak telepített hajszárítók.

A szülők csak teljes árú jegy vásárlása esetén sportolási céllal tartózkodhatnak a medencetérben!

A papucs (váltócipő) a kísérőknek - látogatóknak is kötelező.

BELÉPÉS - BELÉPTETÉS - KISÉRÉS - ÖLTÖZTETÉS

- A tanfolyami díjat már rendezett tanítványainkat az Úszóiskola saját, erre a célra rendszeresített kártyájával tudjuk beengedni, 5-15 perccel az óra megkezdése előtt. (Aki elkésik, annak sajnos jegyet kell vennie!) Akinek nem rendezett a díja, azt kollégáink nem tudják beengedni.

 
- Aki öltöztetni szeretné gyermekét, annak 220 forintért "öltöztető" jegyet kell vennie amivel 2x20 percet tartózkodhat az uszodában (ez a jegy úszásra, uszodatérben és öltözőben tartózkodásra nem jogosít!) Érdemes korábban érkezni, ha valaki kisérőjegyet szeretne venni!!! Egy pénztár van és egy forgóajtó!
 
- Az uszodában, még az öltözőbe való belépés előtt, az előtérben kihelyezett cipőtartók vannak, a tisztaság fenntartása érdekében érdemes a cipőket ott elhelyezni, vagy kézben bevinni, úszást követően kézben kihozni és felvenni, így segítve és elkerülve a sár és egyéb utcai szennyeződés behordását a medencetérbe és a medencék vizébe.
- Az öltöztetők, csak saját nemüknek megfelelő öltözőben öltöztethetnek, és erősen javasolt az egyedül öltözni nem tudó gyermekeket is a saját nemüknek megfelelő öltözőben öltöztetni. Praktikusan tehát kisfiút férfi, kislányt pedig hölgy kisérő javasolt hogy kisérjen az öltözői viták elkerülése érdekében.
- A csoportos belépőjegyhez nem jár szekrényzáró óra, tehát nem tudják a gyerekek bezárni a szekrényüket!
AZ ÖLTÖZŐBEN HAGYOTT RUHÁKÉRT, ÉRTÉKEKÉRT, FELSZERELÉSEKÉRT NEM TUDUNK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI! JAVASLOM A GYEREKEK NE HOZZANAK MAGUKKAL ÉRTÉKET, VAGY HA EZ ELKERÜLHETETLEN, AKKOR AZ EDZŐNÉL ADJÁK LE A MEDENCETÉRBEN.
KILÉPÉS:
Az uszodából való kilépést is kollégánk intézi az úszásóra végét követő 15-20 percben.

PARKOLÁS az uszoda közelében:

- Az Uszoda, a focipálya és a Spar szabad parkolóiban (kérjük figyelmesen keljenek át az úton!)

A Tanuszoda teljes házirendjét, amit a gyermekek és a kísérők is kötelesek betartani, itt nézhetik meg: 

Tanuszoda Házirend