Tájékoztató és jelentkezési lap a BALUSWIM ÚSZÓISKOLA 2024 nyári a III. kerületi Vízmű Sporttelepen tartott intenzív tanfolyamaira

 

 

III. kerületi nyári intenzív tanfolyamaink helyszíne: Fővárosi Vízművek Békásmegyeri Oktatási- és Sportközpont (1039 Budapest, Királyok útja 289.). A létesítmény 25 méteres nyitott úszómedencével, és gyerekmedencével és gondozott zöldterülettel várja a gyerekeket.

IDŐPONTOK:

Egy intenzív tanfolyam 8 napig tart, két egymást követő héten, hétfőtől csütörtökig, délután 17:00 órától 18:00 óráig. Esőnap: péntek

A tanfolyamok kezdési időpontjai: július 1.;  július 15. 

AZ ÓRÁK FELÉPÍTÉSE:

Óráink ötvenöt percesek, és a következő módon épülnek fel: 45-50 perc fő rész, amelyben a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, a lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva, játékosan ismerkednek az úszás tudományával, majd  5-10 perc szabad játékkal fejeződik be az óra.

Vízhez-szoktató csoportjainkba maximum 4 gyermeket veszünk fel oktatónként, de a pótlások miatt 5 fő is megjelenhet az órán.

A TANFOLYAMOK ÁRA:

A tanfolyamok díja: 28.000.- Ft/fő/8 nap.
Testvéreknek egyidejű részvétel esetén: 26.000- Ft/fő/8 nap.

A befizetés minden tanfolyami időszakra előre történik.

A jelentkezés feltételei: jelen űrlap kitöltése, beküldése és a választott turnus(ok) díjának minimum 50%-os befizetése.

A tanfolyamok legalább 10 fő együttes jelentkezése és befizetése esetén valósulnak meg. (vízhez-szoktató, kezdő és haladó együttesen számít)

LEMONDÁS ÉS VISSZATÉRÍTÉS:

- A választott turnus kezdetét megelőző péntek 12:00 óráig van lehetőség a lemondására és az előleg teljes visszaigénylésére. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a
baluswim@gmail.com vagy a baluswim.kriszti@gmail.com e-mail címen.
- Ha a lemondás a választott turnus előtti pénteken 12:00 óra után érkezik be hozzánk, akkor az előleg visszatérítésére nincs lehetőség. Hiányzás esetén nem áll módunkban pénz visszatérítésére, viszont a hiányzott óraszámmal megegyező óraszámban, előre egyeztetett időpontban lehetőséget adunk a pótlásra a 2024. évi nyári intenzív tanfolyamok utolsó órájáig, vagy beiratkozás esetén a 2024/25-ös tanévben szervezett lakossági tanfolyami órákon.

FONTOS TUDNIVALÓK:

Tanfolyamainkon csak a 4. életévüket betöltött, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, szobatiszta, gyermekeket tudunk fogadni.

A programban való részvétel feltétele, hogy a gyermek(ek) szót fogadjanak és betartsák Úszóiskolánk dolgozóinak utasításait. Ezek hiányában a szülőre hárul minden felelősség a gyermeküket érő és az általuk okozott károkat illetően, továbbá a gyermekek kizárhatóak a további programokból. Ha egy gyermek saját magát, vagy másokat veszélyeztet, és ezért elutasítjuk, visszatérítjük az arányos díjat.

Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs,  (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak). Saját hajszárító használat TILOS! vannak telepített hajszárítók.

BELÉPÉS - BELÉPTETÉS - KISÉRÉS - ÖLTÖZTETÉS:

- Az öltöztetők, csak saját nemüknek megfelelő öltözőben öltöztethetik önállóan öltözni nem tudó gyermeküket (max 6 éves korig). Praktikusan tehát kisfiút férfi, kislányt pedig hölgy kisérő javasolt hogy kisérjen az öltözői viták elkerülése érdekében.

AZ ÖLTÖZŐBEN HAGYOTT RUHÁKÉRT, ÉRTÉKEKÉRT, FELSZERELÉSEKÉRT NEM TUDUNK FELELŐSSÉGET VÁLLALNI! JAVASLOM A GYEREKEK NE HOZZANAK MAGUKKAL ÉRTÉKET, VAGY HA EZ ELKERÜLHETETLEN, AKKOR AZ EDZŐNÉL ADJÁK LE A MEDENCETÉRBEN.

PARKOLÁS az uszoda közelében:
- A létesítmény parkolóját arra az időtartamra lehet igénybe venni, amíg a gyerek ki-és beszáll.