Elindultak a nyári programjaink!
 
 
A Külkerpark sporttáborainak ismertetője ide kattintva már elérhető
 
A Külkerparkba szervezett nyári intenzív úszótanfolyamok ismertetője már elérhető
 
A III. kerületi nyári napközis úszótáborok ismertetője ide kattintva már elérhető
 
 
 
KÖSZÖNJÜK SZÉPEN A FELAJÁNLOTT ÉS BEÉRKEZETT TÁMOGATÁSOKAT!
 
 
 
      
Amennyiben érdeklődik a nyári programjaink iránt, kérjük kísérje figyelemmel a honlapunkon, hírleveleinkben, illetve Facebook oldalunkon közzétett információinkat! Minden új, érdemi hírt, fejleményt meg fogunk osztani Önökkel, hogy amennyire lehet, segítsük az nyári időszakra való közös felkészülésünket. Természetesen örömmel fogadjuk a telefonos, és e-mailes megkereséseket, kérdéseket is!


 
 
BALUSWIM Úszóiskola

 

 

 

 

 

 

 

 
 
A BEFIZETETT TANFOLYAMI DÍJAKRÓL
 
 
Tisztelt Szülők! 
Rendkívüli mértékben sajnáljuk a járvány okozta helyzetet, ami a tanfolyamok átmeneti leállásával jár. Mivel nem tudunk ismeretlen időpontig oktatni, órákat és edzéseket tartani, úgy döntöttünk, hogy a befizetett tanfolyami díjak felhasználására, visszatérítésére több lehetőséget is felajánlunk, amit az alábbiakban ismertetünk.

A befizetett, de a leállás következtében az általunk meg nem tartott órák díjait tanfolyamaink, edzéseink újraindításakor jóváírjuk, ez esetben nem szükséges jelezniük. Az összegeket nyilvántartjuk. A tanfolyamok, nyári táborok indításakor ugyanígy adunk hírt. Ha esetleg bármilyen okból sikertelen a visszacsatlakozás a járványügyi vészhelyzet megszűnését követően, akkor az adott összeg nem veszik el, 2021 szeptember 30-ig bármikor visszaigényelhető, lejárható.
 
 
VAGY,
 
 
ha nem a későbbi jóváírás-lejárás mellett döntenek, visszafizetjük az alábbiak szerint:
 

a).      aki utalással fizetett, annak mi is utalással küldjük vissza a tanfolyami díjat, ez esetben kérjük szépen megírni a gyermek(ek) pontos nevét, a helyszínt ahová járnak, és a tanfolyami időpontot a baluswim@gmail.com email címre;

 

b).     aki készpénzben rendezte a díjat, azoknak készpénzben fizetjük vissza az általunk meg nem tartott órák díját a járványügyi vészhelyzet megszűnésekor. Ennek módjáról és idejéről hírlevélben, weblapunkon és Facebook oldalunkon adunk tájékoztatást.

 

 

 

 
FELAJÁNLÁS, ADOMÁNY, TÁMOGATÁS
 
 
Egyesületünknek – Úszóiskolánknak jelenleg nincsenek bevételei, de szeretnénk igen korlátozott anyagi lehetőségeink ellenére segítséget nyújtani kollégáink megélhetéséhez a közös újrakezdésig. Ezért, akik elégedettek velünk, munkánkkal, és jó szívvel gondolnak gyermekeik oktatóira, Úszóiskolánkra, azokat kérem, hogy abban az esetben, ha nem kerültek nehéz élethelyzetbe, nem kell nélkülözniük, akkor támogassanak minket akár alkalmi, akár rendszeres utalással, bármekkora összeggel!
 
Banki adatok a támogatásokhoz:
 Kedvezményezett neve: BALU Sport Egyesület
Kedvezményezett számlaszáma: 11102601-18117644-36000001 (CIB)
Közlemény: „Támogatás”
     
 
 
 
SZJA 1%
 
 
Egyesületünk idén is jogosult az 1%-os személyi jövedelemadó felajánlások fogadására, amelyekre eddig soha nem volt nagyobb szükségünk, mint most.
 
Ez számunkra lehetőséget jelent a túlélésre, a vészhelyzet elmúlta utáni talpon maradásra, a munkahelyek megőrzésére.
Amennyiben ezekre és korábbi céljainkra szívesen ajánlaná fel személyi jövedelemadójának 1 százalékát, akkor kérjük, hogy rendelkező nyilatkozatát a következő adatok alapján töltse ki:      
 
BALU Sport Egyesület      
1037 Budapest, Seregély utca 8/B, 1/5.a
Adóazonosító: 18117644-1-41
 
 
 
Köszönettel:
 
Visontai Balázs és a Baluswim csapata”
 

 

 

 

  

 

 

 

A koronavírus járvány miatt továbbra is szünetel az oktatás az OORI-ban és a San Marco utcai uszodában

 

 

Az OORI uszoda átmeneti bezárása (az uszodának helyet adó kórházban látogatási tilalmat és egyéb korlátozásokat vezettek be), a velünk kapcsolatban álló óvodák és iskolák intézkedéseinek sora, az eddigi szülői reakciók, a koronavírus európai fejleményei és a járvány terjedésének dinamikája miatt úszótanfolyamaink átmeneti szüneteltetése mellett döntöttünk mindkét helyszínen.

Leállásunkat követően több - a járvány terjedésének lassítását célzó - korlátozó intézkedés lépett életbe, amelyeknek visszavonásáig természetesen szünetelni fog az oktatás.

 

Tény, hogy e korábban meghozott döntés az oktatás hatékonysága szempontjából hátrányos és kifejezetten ellentétes Úszóiskolánk gazdasági érdekeivel, de reméljük, hogy így megóvhattuk közvetlen környezetünkben tanítványainkat, tanítványaink szüleit és nagyszüleit, illetve kollégáinkat attól, hogy a mi mikróközösségünkben kaphassák el a vírust.

 

Folyamatosan figyeljük a járvány európai és magyarországi helyzetét, majd azok ismeretében hozunk felelős döntést az esetleges további üzemszünetről, vagy a folytatásról.

 

Ha érdemi információval rendelkezünk a tanfolyamok újraindításának lehetőségéről, jelentkezni fogunk, így kérjük ezen időszakban kísérjék különös figyelemmel a hírleveleket, a honlapunkat, illetve a facebook oldalunkat!

 

 

Megértésüket köszönjük:

 BALUSWIM Úszóiskola