Ismertető a Baluswim Úszóiskola 2024-es, III. kerületi nyári napközis úszótáborairól 

 

 

Idén a III. kerületi nyári sporttáborainkat ismét a Fővárosi Vízművek Békásmegyeri Oktatási- és Sportközpontjában (Vízmű táborban) tartjuk. A létesítmény 25 méteres úszómedencével, oktatásra alkalmas gyermekmedencével és gondozott zöldterülettel várja a gyerekeket.

 

A nyári táborok helyszíne: Fővárosi Vízművek Békásmegyeri Oktatási- és Sportközpont (1039 Budapest, Királyok útja 289.)

 

 

A tábor programja

 

A táborban a gyerekekkel szakképzett oktatók foglalkoznak, két sportfoglalkozást tartunk és háromszori étkezést biztosítunk. 

A táborokban az úszás mellett különböző szabadidős- és sporttevékenységeket és játékokat szervezünk a gyerekeknek.

A medence nyitott, az időjárás miatt a szabadtéri programok változhatnak.

 

 

Fontos információk – szabályok 

 

A táborokban csak az 5. életévüket betöltött, szobatiszta, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekeket tudunk fogadni, ezért kérjük egy 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozattétel leadását a gyermek egészségügyi állapotáról a turnusok első napján.A nyilatkozattétel ide kattintva letölthető, de a táborban a táborvezetőtől is átvehető.

 

Amennyiben a gyermek valamilyen allergiában (étel, ital, rovarcsípés stb.) szenved, vagy valamilyen nem fertőző betegségre rendszeresen gyógyszert szed, vagy bármilyen okból diétát kell tartania, a beiratkozáskor kérjük, hogy erről írásban tájékoztassanak minket az űrlap erre vonatkozó részén. A tájékoztatás elmulasztásából fakadó következményekért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

A tábor programjaiban való részvétel feltétele, hogy a gyermekek szót fogadjanak és betartsák a táborok dolgozóinak és a külsős programok szervezőinek utasításait. Ezek hiányában a szülőre hárul minden felelősség a gyermeküket érő és az általa okozott károkat illetően, ezen felül a gyermek kizárható a további programokból. 

 

 

Napirend:


7:30-8:30 Gyermekek fogadása - reggeli
8:30-9:30 irányított foglalkozások csillámtetkó, arcfestés, játék sportos, játék társas
9:40-10:00 készülés az úszásra naptejezés, öltözés
10:00-11:00 úszás
11:20-12:15 szabad foglalkozás
12:15-12:45 ebéd
12:45-13:15 csendes pihenő
13:45-14:00 készülés az úszásra naptejezés, öltözés
14:00-15:00 úszás
15:00-16:00 öltözés, uzsonna, készülődés, a szülők érkezésééig szabad 
foglalkozás

 

 

 A táborok kezdési időpontjai, érkezés, távozás

 

  

A táborba érkező gyerekeket 7:30 és 8:30 között fogadjuk a Békásmegyeri Oktatási- és Sportközpont ebédlőjében. A gyerekekért délután 16:00 órára legyenek szívesek megérkezni.

 

Érkezéskor és távozáskor legyenek szívesek jelentkezni a pedagógusoknál! Amennyiben egy gyermek egyedül mehet haza vagy/és korábban kell elmennie, azt kérjük, legkésőbb aznap reggel írásban jelezzék a pedagógusoknál!

 

Az időjárás miatt a szabadtéri programok változhatnak.

 

 

Turnusaink kezdési időpontjai

 

 

1) Július 1. 

2.) július 22.


Egy turnus 5 napig, hétfőtől péntekig tart.


 

 

 

A Vízmű táborok díjai

 

 

 

05.31-ig, történő jelentkezés és befizetés esetén. 56.900 Ft/fő/hét.

06.01. után történő jelentkezés esetén 59.900 Ft/fő/hét.

Testvéreknek közös turnusra való jelentkezés esetén 56.900 Ft/fő/hét.

 

 

A táborok heti díja az eltérő étrendet követő gyermek esetében magasabb lehet.

 

A táborokba maximum 40 főt tudunk fogadni. 

 

A jelentkezés feltételei: az online jelentkezési űrlap kitöltése, beküldése és a választott turnus(ok) díjának minimum 50%-os befizetése.

 

 

Lemondás és visszatérítés

 

A választott turnus kezdetét megelőző péntek 12:00 óráig van lehetőség a tábor lemondására és az előleg teljes visszaigénylésére. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a baluswim@gmail.com e-mail címen.

 

Ha a lemondás a választott turnus előtti péntek 12:00 óra után érkezik be hozzánk, akkor az előleg visszatérítésére nincs lehetőség. Viszont a hiányzott napok a befizetett összeggel arányosan, előzetes egyeztetés után pótolhatók 2024 vagy 2025. nyári programjain, bármely helyszínen  megrendezésre kerülő, nyári programjain, a szabad helyek erejéig, az étkezés aktuális díját, és ha magasabb árfekvésű táborban történik a pótlás, akkor az árkülönbözetet újra kifizetve.

 

 

Hasznos tudnivalók a táborozáshoz

 

A táborban szükséges felszerelések: polifoam (vagy nagy pléd), papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka, tornacipő, rövid nadrág, póló, szúnyog és kullancsriasztó, 0,5 literes SAJÁT kulacs, étkészlet (kanálgép, ha van), névvel ellátva, naptej, papír zsebkendő, kézfertőtlenítő, hajszárító (hosszú hajúaknak).

 

Külön ételt és italt a táborban a gyermekek nem fogyaszthatnak, ezért kérjük, ne csomagoljanak nekik és pénzt se küldjenek velük.

 

A táborban a gyermekek ruháiért, értékeiért, felszereléséért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért kérjük, mobiltelefont, pénzt, és egyéb értéket ne küldjenek velük. Ha mégis feltétlen szükséges, mert pl. önállóan közlekednek a gyerekek akkor értékeiket mindig adják le a táboroztató kollégáknál.

 

A tábor megkezdése előtt kérjük, olvassák el az intézmény házirendjét, amit ide kattintva, illetve honlapunkon (www.baluswim.hu) a „Tudnivalók” menüpont alatt találnak. 

 

A változtatás jogát fenntartjuk.

 

 

 

 

 

Jelentkezés, beiratkozás

  

 

Érdeklődni a táborokkal kapcsolatban folyamatosan tudnak az alábbi elérhetőségeken:

 

E-mail: baluswim@gmail.com

 

Visontai Balázs: 06 20 523 7771

Nagy-Milbich Krisztina: 06 20 523 7505

 

  

Beiratkozni az elektronikus ONLINE ŰRLAP kitöltésével majd beküldésével, valamint minimum 50% előleg befizetésével tudnak.