Őszi oktatási szünetek


Szeretnénk megelőzni az oktatási szünetekkel kapcsolatos bizonytalanságokat, így már most jelezzük, hogy az alábbi napokon nem oktatunk:

 

- 2017. október 23-án,

- az őszi szünet idején (október 30-tól november 4-ig).


 

BALUSWIM Úszóiskola

 

 

 

 

 

 

 

 

Információk a 2017/18-as tanév tanfolyamairól, a beiratkozásról

 
 
Már elérhetőek az új tanév úszótanfolyami órarendjei és az elektronikus űrlapjai!
 

 

A San Marco utcai uszodába szervezett tanfolyamok órarendje 2017/18

 

 

  
Az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet (OORI) uszodájába szervezett tanfolyamok órarendje 2017/18

 

 

 

 
A tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb információk, árak, tudnivalók ide kattintva olvashatók.
 
 
 

A jelentkezés és a beiratkozás lehetőségét a tanév folyamán elsősorban online űrlapjainkon keresztül biztosítjuk. Az űrlap kitöltése azonban még nem jelent automatikus felvételt!

  

Személyes beiratkozásra előzetes egyeztetést követően, a szabad helyek erejéig van lehetőség. A beíratkozáshoz szükséges kinyomtatható jelentkezési lap ide kattintva, illetve a honlap főoldalának "Letölthető dokumentumok" menüpontjában érhető el. 

 

 Az online jelentkezési lapokat innen érhetik el: 

  

 ONLINE JELENTKEZÉSI LAP - SAN MARCO UTCAI USZODA 

 

    

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP - ORSZÁGOS ORVOSI REHABILITÁCIÓS INTÉZET (OORI) USZODÁJA

 Köszönettel:


BALUSWIM Úszóiskola
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyár, tábor, Baluswim

 

 

Véget értek az ide nyári táborok és intenzív tanfolyamok. Reméljük, hogy a nálunk táborozó, úszni tanuló gyerekek legalább olyan sok új élménnyel, tudással és jókedvvel tértek haza az utolsó táboros napjukról, órájukról, ahogy mi láttuk rajtuk, megéltük velük!

 

A nyár utolsó heteire, napjaira jó pihenést, sok jókedvet kívánunk!

 

 

 

BALUSWIM Úszóiskola

 

 

 

 

 

 

 

  

 
 
  
 
 
1% 
 
A Balu Sport Egyesület az idei évtől jogosulttá vált az 1%-os személyi jövedelemadó  felajánlások fogadására. Amennyiben Egyesületünk céljainak támogatására szívesen ajánlaná fel személyi jövedelemadójának 1 százalékát, kérjük, kattintson!
 
 
 A felajánlások felhasználására több elképzelésünk van, így arra gondoltunk, hogy a felhasználás módjának eldöntésébe bevonjuk Önt, úgy is, mint szülőt, hozzátartozót, érdeklődőt, de úgy is, mint lehetséges felajánlót.

Kérjük segítse munkánkat a felhasználásra tett javaslatával, amelyet az ide kattintva elérhető űrlap kitöltésével, elküldésével eljuttathat hozzánk!

Javaslataik fontosak nekünk, szeretnénk, ha olyan kezdeményezés, fejlesztés valósulna meg, amiben a legtöbb Balu  Sport Egyesülethez kötődő gyermek, szülő is örömét leli. Ugyanakkor, az összegyűlt forintok felhasználására vonatkozó döntést befolyásolhatják a realitások is, vagyis a felajánlások összege nem biztos, hogy a választott célkitűzés  megvalósítására elegendő lesz. Egy biztos, a reális lehetőségek közül a legjobbat, leghasznosabbat fogjuk megvalósítani.
 
 
Köszönettel:
Balu Sport Egyesület