Tájékoztató a 2023/24-es tanévben, az OORI uszodában szervezett „lakossági” tanfolyamainkról

 

  

Tisztelt Érdeklődő!

 

Kérjük, elsőként olvassa el Ismertetőnket, amelyben a tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találja, majd csak ezt követően töltse ki a jelentkezési lapot, amennyiben elfogadja és magára nézve betarthatónak találja a tájékoztatóban foglaltakat.

 

 

 

Fontos tudnivalók

 

Az úszásoktatást az OORI uszodájának 25 méteres medencéjében tartjuk.


Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött, szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.


Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs, hosszú hajú lányoknak hajszárító (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak).


A medencetérben és az öltözőkben étkezni és utcai cipőben tartózkodni tilos, ezért kérjük a KÍSÉRŐK is hozzanak maguknak PAPUCSot!


Szeretnénk megkérni Önöket arra, hogy ha a tanfolyamra érkező gyermek(ek) ellenkező nemű kísérővel érkeznek, és a gyermek(ek) még nem tud(nak) egyedül öltözni, akkor a kísérő felnőtt nemének megfelelő vagy a koedukált öltözőben öltöztessék át gyermekeiket, hogy nagyobb korú tanítványaink és oktatóink is nyugodtan öltözhessenek. 


Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!


Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, amit jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medence környékét, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.

 

 

PARKOLÁS és KÖZLEKEDÉS AZ OORI TERÜLETÉN


- Az OORI területére autóval sajnos csak térítés ellenében lehet behajtani, ez az összeg mindig az OORI parkolási szabálya szerinti összeg. 

- A jelenlegi szabályozás szerint aki 15 percen belül kihajt gépjárművével, annak bent tartózkodása térítésmentes.

- Az alábbi linkre kattintva láthatják az OORI kérését a követendő útvonalat, a parkolást és az épületbe való bejutást illetően:

https://drive.google.com/file/d/1voL7yIFlTqi07S_0lFy45NXYmqsbBaSX/view?usp=sharing

Pirossal a bejárattól követendő útvonal, narancssárga színnel az úszóiskolákat látogatók részére fenntartott parkoló, a kék pötty pedig a gyalogosan és az autóval érkezőknek is az épületbe való bejutás helyét jelöli.

 

 

Az úszás díja fizetési ciklusonként:

 

Normál létszámú (10-14 fő) csoportoknál, amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 22.400 Ft (8 alkalom).


Kis létszámú csoportoknál (4-7 fő), amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 28.000 Ft (8 alkalom).


Heti egy alkalomra meghirdetett tanfolyami óráinknál: 14.600 Ft (4 alkalom).


Vízhez-szoktató tudásszint esetén, szakmai okokból csak kis létszámú csoportokat indítunk.


A tanfolyam díját 4 hetes (szünetek esetén lehet hosszabb) fizetési ciklusokra bontjuk, a tanítási szüneteket és az ünnepeket is figyelembe véve. A befizetés minden ciklus első hetében történik. 


Testvéreknek 5% kedvezményt adunk az úszás díjából. 


 

 

FIZETÉSI MÓDOK


-  A tanév első fizetési ciklusának díját a 08.30. és 09.06. között jelentkezők utalással, vagy OTP SZÉP kártya szabadidő alszámlájáról tudják rendezni.

-  A 09.06. után jelentkezők az első tanfolyami díjukat csak készpénzben tudják fizetni. 

-  A továbbiakban a már regisztrált gyermekek után készpénzben, utalással, és OTP SZÉP kártyával is tudják rendezni az úszás díját. Utalással és SZÉP kártyával történő fizetés esetén az első fizetési ciklus kivételével mindig 2 ciklus díját kell minimum rendezni. A fizetés módja szabadon változtatható a tanév során, az adott fizetési módra vonatkozó szabályok betartásával.


Minden megkezdett fizetési időszakot teljes egészében ki kell fizetni, akkor is, ha a gyermek csak egyszer vesz részt az oktatáson az adott ciklusban. A befizetés mindig előre, legkésőbb az aktuális ciklus első hetében kell, hogy megtörténjen. Akik a befizetési időszak után fizetik be a tanfolyami díjat és ezt nem jelzik előre, azoktól az adott időszakra 10%-kal magasabb tagdíjat kérhetünk.


A hiányzott alkalmak díjának visszatérítésére nincs lehetőség. A gyermekek fejlődése érdekében a hiányzások pótlását biztosítjuk a szabad helyek erejéig. Pótolni csak a befizetett időszakokban, saját csoportétól eltérő csoportban, előre egyeztetett időpontban lehet. A pótlási igényeket legalább két munkanappal előre szükséges jelezni. A tanév során nem pótolt hiányzások átvihetők a következő tanévre a fenti feltételrendszer szerint.


Pénz visszatérítés nincs, azonban, ha valaki befizetett, és az adott fizetési ciklusban minden óráról hiányzott, akkor a következő fizetési időszakban mentesül a fizetés alól, a már befizetett összeg mértékéig, így lejárhatja a hiányzásait.


Hosszan tartó hiányzás esetén egy fizetési ciklus erejéig tartjuk díjmentesen a helyet.A 2023/'24 tanév fizetési ciklusai:


ELSŐ ÓRA: 2023.09.11. HÉTFŐ!


 

1) 09.11 - 10.07;
2) 10.09 - 11.11, (5 hét, benne az őszi szünet, ami alatt nem oktatunk (2023.10.28-11.05) ) 
3) 11.13 - 12.09;
4) 12.11 - 01.27, 7 hét, benne téli szünet (amíg nem oktatunk: 2023.12.18 hétfő - 2024.01.07. vasárnap);
5) 01.29 - 02.24;
6) 02.26 - 04.13; (7 hét, benne a tavaszi szünet ami 2 hét 03.25-04.07, 5 hét oktatás! a 03.15 és 03.16 is elmarad) (a hétfő - szerdai és a kedd-csütörtöki csoportoknak 10! alkalom)
7) 04.15 - 05.11; (05.01. szerda elmarad)
8) 05.13 - 06.08. (05.20. hétfő elmarad)

 

Amennyiben egy ciklusban kevesebb vagy több órát tartunk, mint az áraknál feltüntetett alkalomszám, akkor annak a ciklusnak a díját arányosan csökkentjük vagy emeljük.


Ha a mi hibánkból, vagy rajtunk kívül álló okokból marad el már befizetett óra (pl. nem áll rendelkezésre medence), úgy a következő fizetési időszak díját arányosan csökkentjük. 

 

 

ONLINE JELENTKEZÉSI LAP - A REHABILITÁCIÓS INTÉZET (OORI) USZODÁJA

 

Az OORI uszodájának órarendje ide kattintva olvasható

 

 

A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és 3 munkanapon belül küldünk tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról, illetve arról, hogy tud-e gyermeke a megjelölt csoportba járni. Amennyiben nem kap a megadott határidőn belül (3 munkanap) tájékoztató e-mailt tőlünk, kérjük, hívjon minket a honlapon látható elérhetőségeken! E tájékoztató e-mail érkezését megelőzően, kérjük, semmi esetre se utaljon!


A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a tanfolyamra való felvételt. A jelentkezést a fizetési tudnivalókat is tartalmazó visszaigazolásunk után, csak az első díj beérkeztével tudjuk véglegesíteni (a tanévkezdés időszakában rövid, 2 napos fizetési határidőt adunk).


A jelentkezéssel és az azt követő felvétellel a gyermek (szülő) az Egyesület pártoló tagjává válik, így vehet részt annak programjaiban. A pártolói tagság ingyenes és bármikor megszüntethető. A pártoló tagok az Egyesület által nyújtott kedvezményekben az elnökség által szabályozott keretek között és feltételekkel részesülhetnek. Az Egyesület alapszabályát honlapunkon megtekinthetik.
 

A tanfolyamokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudnak érdeklődni:


E-mail: baluswim@gmail.com
 
Visontai Balázs: 06 20 523 7771
Nagy-Milbich Krisztina: 06 20 523 7505 

 

 

Az OORI kórházi státusza miatt a területen működő Úszóiskolák tanítványainak és kísérőinek szigorúbb szabályokat kell betartania:


- Egy gyermeket egy kísérő kísérhet csak alkalmanként.

- A gyermekek nevére szóló személyes belépő kártya készül, melyet gyalogosan és autóval történő behajtásnál is fel kell mutatni a portaszolgálat dolgozóinak. A gyermekek neve bekerül az OORI nyilvántartásba.(Kérjük az autóval történő behajtás esetén a műszerfal jobb oldalára helyezzék majd ki a kártyát.)

- A kártyát leghamarabb a legelső alkalommal tudjuk a kísérőknek átadni, ezért az első alkalommal a gyerekek nevét adjuk le a portaszolgálat dolgozóinak és azt bediktálva juthatnak be.

- Az OORI kórházi státuszából adódóan az OORI területén a kórházakra vonatkozó intézkedéseket kell betartani.

- Az alábbi linkre kattintva láthatják az OORI kérését a követendő útvonalat, a parkolást és az épületbe való bejutást illetően:

https://drive.google.com/file/d/1voL7yIFlTqi07S_0lFy45NXYmqsbBaSX/view?usp=sharing

Pirossal a bejárattól követendő útvonal, narancssárga színnel az úszóiskolákat látogatók részére fenntartott parkoló, a kék pötty pedig a gyalogosan és az autóval érkezőknek is az épületbe való bejutás helyét jelöli.

- Az OORI nyomatékosan kéri, hogy csak azok a kísérők tartózkodjanak a medencetérben, akiknek gyermeke az önálló közlekedéshez és mosdólátogatáshoz még kicsi.

- A nem a medencetérben tartózkodó szülők a folyosón, a padokon tudják megvárni csemetéiket.


Az OORI teljes házirendjét, amit a gyermekek és a kísérők is kötelesek betartani, itt nézhetik meg: http://www.rehabint.hu/files/hazirend.pdf