Tájékoztató a 2022/23-as tanév „lakossági” úszótanfolyamairól a San Marco utcai uszodában

 

 Tisztelt Érdeklődő!

 

A SAN MARCO UTCAI USZODA AZ ENERGIAÁRAK MIATT BEZÁRT, ÚJRAINDULÁSÁRÓL AZONNAL HÍRT ADUNK AHOGY MINKET IS TÁJÉKOZTATNAK

Kérjük, elsőként olvassa el Ismertetőnket, amelyben a tanfolyamokkal kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat találja, majd csak ezt követően töltse ki a jelentkezési lapot, amennyiben elfogadja és magára nézve betarthatónak találja a tájékoztatóban foglaltakat.

 

 

Fontos tudnivalók

 

A tanfolyamok helyszíne: Csalogány Gyermekotthon, Budapest III. San Marco utca 48-50. 25 méteres uszodája. 


Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött, szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.


Szükséges felszerelések: úszóruha, törölköző vagy köpeny, úszósapka, papucs, hosszú hajú lányoknak hajszárító (Az úszószemüveget csak azoknak engedjük úszás közben használni, akik magabiztosan tudnak tájékozódni nyitott szemmel a víz alatt, de játékidőben minden gyerek felveheti. Ez alól kivételt jelent, ha orvosi igazolást hoznak).


A medencetérben és az öltözőkben étkezni és utcai cipőben tartózkodni tilos, ezért kérjük a KÍSÉRŐK is hozzanak maguknak PAPUCSot!


Szeretnénk megkérni Önöket arra, hogy ha a tanfolyamra érkező gyermek(ek) ellenkező nemű kísérővel érkeznek, és a gyermek(ek) még nem tud(nak) egyedül öltözni, akkor a kísérő felnőtt nemének megfelelő vagy a koedukált öltözőben öltöztessék át gyermekeiket, hogy nagyobb korú tanítványaink és oktatóink is nyugodtan öltözhessenek. 


Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!


Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, amit jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medence környékét, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.


A parkolás sajnos a környéken 18 óráig fizetős.


 

Az úszás díja fizetési ciklusonként:

 

Normál létszámú (10-14 fő) csoportoknál, amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 19.600 Ft (8 alkalom).


Kis létszámú csoportoknál (4-7 fő), amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 24.800 Ft (8 alkalom).


Heti egy alkalomra meghirdetett tanfolyami óráinknál: 12.800 Ft (4 alkalom).


Vízhez-szoktató tudásszint esetén, szakmai okokból csak kis létszámú csoportokat indítunk.


A tanfolyam díját 4 hetes (szünetek esetén lehet hosszabb) fizetési ciklusokra bontjuk, a tanítási szüneteket és az ünnepeket is figyelembe véve. A befizetés minden ciklus első hetében történik. 


Testvéreknek 5% kedvezményt adunk az úszás díjából. 


FIZETÉSI MÓDOK


-  A tanév első fizetési ciklusának díját a 08.23. és 09.01. között jelentkezők utalással, vagy OTP SZÉP kártya szabadidő alszámlájáról tudják rendezni.

-  A 09.01. után jelentkezők az első tanfolyami díjukat csak készpénzben tudják fizetni. 

-  A továbbiakban a már regisztrált gyermekek után készpénzben, utalással, és OTP SZÉP kártyával is tudják rendezni az úszás díját. Utalással és SZÉP kártyával történő fizetés esetén az első fizetési ciklus kivételével mindig 2 ciklus díját kell minimum rendezni. A fizetés módja szabadon változtatható a tanév során, az adott fizetési módra vonatkozó szabályok betartásával.


Minden megkezdett fizetési időszakot teljes egészében ki kell fizetni, akkor is, ha a gyermek csak egyszer vesz részt az oktatáson az adott ciklusban. A befizetés mindig előre, legkésőbb az aktuális ciklus első hetében kell, hogy megtörténjen. Akik a befizetési időszak után fizetik be a tanfolyami díjat és ezt nem jelzik előre, azoktól az adott időszakra 10%-kal magasabb tagdíjat kérhetünk.


A hiányzott alkalmak díjának visszatérítésére nincs lehetőség. A gyermekek fejlődése érdekében a hiányzások pótlását biztosítjuk a szabad helyek erejéig. Pótolni csak a befizetett időszakokban, saját csoportétól eltérő csoportban, előre egyeztetett időpontban lehet. A pótlási igényeket legalább két munkanappal előre szükséges jelezni. A tanév során nem pótolt hiányzások átvihetők a következő tanévre a fenti feltételrendszer szerint.


Pénz visszatérítés nincs, azonban, ha valaki befizetett, és az adott fizetési ciklusban minden óráról hiányzott, akkor a következő fizetési időszakban mentesül a fizetés alól, a már befizetett összeg mértékéig, így lejárhatja a hiányzásait.


Hosszan tartó hiányzás esetén egy fizetési ciklus erejéig tartjuk díjmentesen a helyet.A 2022/'23 tanév fizetési ciklusai:


ELSŐ ÓRA: 2021.09.12. HÉTFŐ!


1) 09.12-10.08;

2) 10.10-11.12, 5 hét, benne őszi szünet (amíg nem oktatunk: 10.31 hétfő  - 11.06 vasárnap);

3) 11.14-12.10;

4) 12.12-01.21, 6 hét, benne téli szünet (amíg nem oktatunk: 2021.12.21 szerda - 2022.01.03. kedd);

5) 01.23-02.18;

6) 02.20-03.18;

7) 03.20-04.22, 5 hét benne a tavaszi szünet (amíg nem oktatunk: 04.06-04.11.);

8) 04.24-06.03 (6 hét)


Amennyiben egy ciklusban kevesebb vagy több órát tartunk, mint az áraknál feltüntetett alkalomszám, akkor annak a ciklusnak a díját arányosan csökkentjük vagy emeljük.


Ha a mi hibánkból, vagy rajtunk kívül álló okokból marad el már befizetett óra (pl. nem áll rendelkezésre medence), úgy a következő fizetési időszak díját arányosan csökkentjük. 

 

 

 


ONLINE JELENTKEZÉSI LAP - SAN MARCO UTCAI USZODA 

 

A San Marco utca uszodájának órarendje ide kattintva olvasható

 

A jelentkezési lapokat a beérkezés sorrendjében dolgozzuk fel és 3 munkanapon belül küldünk tájékoztatást a fizetéssel kapcsolatos tudnivalókról, illetve arról, hogy tud-e gyermeke a megjelölt csoportba járni. Amennyiben nem kap a megadott határidőn belül (3 munkanap) tájékoztató e-mailt tőlünk, kérjük, hívjon minket a honlapon látható elérhetőségeken! E tájékoztató e-mail érkezését megelőzően, kérjük, semmi esetre se utaljon!


A jelentkezési lap kitöltése nem jelenti automatikusan a tanfolyamra való felvételt. A jelentkezést a fizetési tudnivalókat is tartalmazó visszaigazolásunk után, csak az első díj beérkeztével tudjuk véglegesíteni (a tanévkezdés időszakában rövid, 2 napos fizetési határidőt adunk).


A jelentkezéssel és az azt követő felvétellel a gyermek (szülő) az Egyesület pártoló tagjává válik, így vehet részt annak programjaiban. A pártolói tagság ingyenes és bármikor megszüntethető. A pártoló tagok az Egyesület által nyújtott kedvezményekben az elnökség által szabályozott keretek között és feltételekkel részesülhetnek. Az Egyesület alapszabályát honlapunkon megtekinthetik.

 

 

 

A tanfolyamokkal kapcsolatban az alábbi elérhetőségeken tudnak érdeklődni:

E-mail: baluswim@gmail.com
 
Visontai Balázs: 06 20 523 7771
 
Nagy-Milbich Krisztina: 06 20 523 7505 
 
 
 
A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATTI INTÉZKEDÉSEK

A koronavírus okozta helyzet és az intézmény bentlakásos jellege miatt, a területen működő úszóiskolák tanítványainak és kísérőinek szigorúbb szabályokat kell betartaniuk az elmúlt tanévhez képest. 

A koronavírus okozta helyzet, és az intézmény jellege miatt a területen működő Úszóiskolák tanítványainak és kísérőinek szigorúbb szabályokat kell betartania:
-        Kérjük csak azokat a gyerekeket kísérjék be az épületbe, akik nem tudnak önállóan átöltözni az edzés előtt és után, illetve nem tudják egyedül intézni a mosdólátogatást.
- Egy gyermeket egy kísérő kísérhet csak alkalmanként.
- Kérjük az aktuális járványügyi  szabályok betartását.


A San Marco teljes házirendjét, amit a gyermekek és a kísérők is kötelesek betartani, az alábbi linken tekinthetik meg. Az intézmény teljes területén tilos a dohányzás.