Ismertető a Baluswim Úszóiskola 2024-es, Külkerparkba szervezett tematikus nyári úszó és sport napközis táborairól 

 

 

 

A nyári táborok helyszínei

 

 

Az úszó és a sportfoglalkozások helyszíne: Külkerpark - Sport-, és Szabadidőpark, Budapest, Budakeszi út 73h, 1021. 

 

  

A táborok időpontjai, napirendje, árai

 

 

 

A TURNUSOK KEZDÉSI IDŐPONTJAI:

 

 


1.) Június 24., 2.) Július 1., 3.) Július 8. 4.) Július 15., 5.) Július 22., 6.) Július 29. 

 

 

A TÁBOROK NAPIRENDJE:

 


Egy turnus 5 napig, hétfőtől péntekig tart. Reggelente a gyerekekkel a Külkerpark felső parkolójában találkozunk 8.00 és 8.30 között, ezt reggeli követi, majd a gyerekek játszanak, illetve játékos sportfoglalkozáson vesznek részt, ezután úsznak egyet, ebédelnek. Ebéd után csendes pihenő, játék, majd még egy úszás következik. Az úszás után kapnak egy könnyű uzsonnát és délután szintén a felső parkolóban búcsúzunk el a gyerekektől. Amennyiben reggel korábban hozná gyermekét, ezt kérjük jelezze a jelentkezési lap megfelelő pontján, a jelentkezés során. A gyerekekért délután legkésőbb 16:30 órára legyenek szívesek megérkezni! Érkezéskor és távozáskor legyenek szívesek jelentkezni a kollégáknál! Amennyiben egy gyermek egyedül mehet haza, és/vagy korábban kell elmennie, azt kérjük, legkésőbb aznap reggel írásban jelezzék a pedagógusoknál!

 

 

 

A TÁBOR DÍJA:

 

 

05.31-ig, történő jelentkezés és befizetés esetén. 56.900 Ft/fő/hét.
06.01. után történő jelentkezés esetén 59.900 Ft/fő/hét.
Testvéreknek közös turnusra való jelentkezés esetén 56.900 Ft/fő/hét.
(Amennyiben a tábori étkeztető 10%-nál nagyobb mértékben szolgáltatási díjat emel, abban az esetben mi is kénytelenek vagyunk ugyanebben a mértékben emelni. Természetesen erről időben tájékoztatjuk Önöket)
Az előleg fizethető készpénzben, átutalással, és OTP SZÉP kártyával. Az előleg után fennmaradó díjat a tábor első reggelén készpénzben tudják kiegyenlíteni a táborvezetőnél.


A táborok heti díja a különleges étrendet követő gyermekek esetében magasabb lehet.

 

Lemondás és visszatérítés

 

 

- A választott turnus kezdetét megelőző csütörtök 12:00 óráig van lehetőség a tábor lemondására és az előleg teljes visszaigénylésére. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a baluswim@gmail.com e-mail címen.

- Ha a lemondás a választott turnus előtti csütörtök 12:00 óra után érkezik be hozzánk, akkor az előleg visszatérítésére nincs lehetőség. Viszont a hiányzott napok a befizetett összeggel arányosan, előzetes egyeztetés után pótolhatók 2024 vagy 2025. nyári programjain, bármely helyszínen megrendezésre kerülő, nyári programjain, a szabad helyek erejéig, az étkezés aktuális díját, és ha magasabb árfekvésű táborban történik a pótlás, akkor az árkülönbözetet újra kifizetve.

 

 

A táborok minimum 10 fő jelentkezése és befizetése esetén valósulnak meg, maximum 30 főt tudunk fogadni. 

A jelentkezés feltételei: Az űrlap kitöltése, beküldése és a választott turnus(ok) díjának minimum 50%-os befizetése.  

 

 

A tábor programja

 

 

Tematikus sportfoglalkozásainkon a gyermekek tudása, tapasztalata figyelembevételével alakítják oktatóink az órák tartalmát. Az új mozgásformák oktatásánál figyelmet fordítanak az érdeklődés felkeltésére, a mozgás, játék örömének megélésére.

Úszásóráinkon a gyerekek tudásszintjének megfelelő csoportokban történik az úszás oktatása, meglévő tudásuk fejlesztése. 

A délelőtti úszás után ebédelnek. 

A délutáni úszásig pihenéssel, csendes játékkal töltik az időt. A délutáni úszás után uzsonnáznak, majd a szülők érkezéséig oktatóink felügyelete mellett szabadon játszanak. 

 

Az időjárás miatt a szabadtéri programok változhatnak.

 

A táborban a gyerekekkel szakképzett oktatók foglalkoznak, két sportfoglalkozást tartunk, és háromszori étkezést biztosítunk.

 

 

Fontos információk – szabályok 

 

 

A táborokban csak az 4. életévüket betöltött, szobatiszta, egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő gyermekeket tudunk fogadni, ezért kérjük egy 4 napnál nem régebbi szülői nyilatkozattétel leadását a gyermek egészségügyi állapotáról a turnusok első napján.

 

 

A nyilatkozattétel ide kattintva letölthető, de a táborban a táborvezetőtől is átvehető.

 

Amennyiben a gyermek valamilyen allergiában (étel, ital, rovarcsípés stb.) szenved, vagy valamilyen nem fertőző betegségre rendszeresen gyógyszert szed, vagy bármilyen okból diétát kell tartania, a beiratkozáskor kérjük, hogy erről írásban tájékoztassanak minket az űrlap erre vonatkozó részén. A tájékoztatás elmulasztásából fakadó következményekért nem tudunk felelősséget vállalni. 

 

A tábor programjaiban való részvétel feltétele, hogy a gyermekek szót fogadjanak és betartsák a tábor dolgozóinak és a külsős programok szervezőinek utasításait. Ezek hiányában a szülőre hárul minden felelősség a gyermeküket érő és az általa okozott károkat illetően, továbbá a gyermek kizárható a további programokból. A lovagláson a gyermekek kizárólag a szülők felelősségére vesznek részt. 

 

Tekintettel a járványügyi helyzetre, a programokat, helyszíneket illetően fenntartjuk a változtatás jogát, az esetleges módosításokról természetesen tájékoztatást adunk. Az időjárásból adódó változásokat igyekszünk kompenzálni, de a jó időért felelősséget vállalni nem tudunk. 

 

 

Hasznos tudnivalók a táborozáshoz 

 

 

A táborban részt vevők létszáma minimum 10, maximum 30 fő. 

 

Az időjárás miatt a szabadtéri programok változhatnak. 

 

A táborban szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka, tornacipő, rövid nadrág, póló, szúnyog és kullancsriasztó, 0,5 literes SAJÁT kulacs, kanálgép, ha van (névvel ellátva), naptej, papír zsebkendő, kézfertőtlenítő, maszk (kendő, sál, vagy egyéb alkalmas megoldás), hajszárító (hosszú hajúaknak). Napi két úszóprogram esetén, a napi két úszás miatt hasznos, ha van kettő fürdőruha.)

 

Külön ételt és italt a táborban a gyermekek nem fogyaszthatnak, ezért kérjük, ne csomagoljanak nekik és pénzt se küldjenek velük!

 

A táborban a gyermekek ruháiért, értékeiért, felszereléséért nem tudunk felelősséget vállalni, ezért amennyiben lehet, pénzt és mobiltelefont ne küldjenek a gyerekekkel. Ha mégis feltétlen szükséges, mert pl. önállóan közlekednek a gyerekek akkor értékeiket mindig adják le a táboroztató kollégáknál. 

 

A tábor megkezdése előtt kérjük, ide kattintva olvassák el a KÜLKERPARK házirendjét!  

 

A KÜLKERPARK területére a gépkocsival történő behajtás a gyermekek "átadásáig-átvételéig" ingyenes, hosszabb tartózkodás esetén viszont csak térítés ellenében lehetséges. Jegyek a Külkerpark kasszájában vásárolhatók meg. Ingyenes parkolás a szomszédos területen lehetséges. Az intézmény teljes területén tilos a dohányzás! 

 

 

Jelentkezés, beiratkozás 

 

 

Érdeklődni a táborokkal kapcsolatban folyamatosan tudnak az alábbi elérhetőségeken:

 

E-mail: baluswim@gmail.com

 

 

 

Visontai Balázs: 06 20 523 7771

Nagy-Milbich Krisztina: 06 20 523 7505

 

Beiratkozni az elektronikus ONLINE ŰRLAP kitöltésével majd beküldésével, és minimum 50% előleg befizetésével, illetve átutalásával tudnak a szabad helyek erejéig.