BALUSWIM intenzív úszó tanfolyam az OORI-ban

 

 

 

Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.

 

 

A tanfolyamok helyszíne

 

Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet, 1121 Budapest, Szanatórium u. 19. (Budakeszi határában).

 

 

 

Tudásszintek

 

Vízhez-szoktató: az a gyerek, aki még soha nem vett részt tanfolyamon, még akkor is, ha bátor, szereti a vizet és ügyes.

Kezdő: akik már átestek a vízhez szoktatáson, tudnak folyamatosan lábtempózni hason vagy háton minimum 25 métert segédeszközzel vagy segédeszköz nélkül, esetleg már elkezdtek tanulni valamilyen kartempót.

Félhaladó - haladó: két úszásnemben szépen vagy három úszásnemben felismerhetően úszik, három vagy négy úszásnemben szépen úszik.

 

 

  

 

Időpontok

 

Egy intenzív tanfolyam 8 napig tart, két egymást követő héten, hétfőtől csütörtökig, délután 17:00 órától 18:00 óráig vagy 18:00 órától 19:00 óráig (csak akkor indul 18:00 órakor intenzív tanfolyam, ha a 17:00 órás csoportok beteltek).

 

A tanfolyamok kezdési időpontjai: június 24.; július 8.; július 22.. 

 

 

 

Vízhez-szoktató csoportjainkba maximum 7 gyermeket veszünk fel oktatónként, de a pótlások miatt 8 fő is megjelenhet az órán. 

 

A tanfolyamok legalább 10 fő jelentkezése és befizetése esetén valósulnak meg. (vízhez-szoktató, kezdő és haladó együttesen számít)

  

 

 

A tanfolyamok díjai

 

Az intenzív tanfolyam ára 28.000.- Ft/fő/8 nap. Testvéreknek egyidejű részvétel és fizetés esetén a kedvezményes tanfolyami díj 26.000.- Ft/fő/8 nap.

 

A befizetés minden tanfolyami időszakra előre történik.

 

 

Lemondás és visszatérítés


- A választott turnus kezdetét megelőző péntek 12:00 óráig van lehetőség a lemondására és az előleg teljes visszaigénylésére. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a
baluswim@gmail.com e-mail címen.


- Ha a lemondás a választott turnus előtti pénteken 12:00 óra után érkezik be hozzánk, akkor az előleg visszatérítésére nincs lehetőség. Hiányzás esetén nem áll módunkban pénz visszatérítésére, viszont a hiányzott óraszámmal megegyező óraszámban, előre egyeztetett időpontban lehetőséget adunk a pótlásra a 2024. évi nyári intenzív tanfolyamok utolsó órájáig, vagy beiratkozás esetén a 2024/25-ös tanévben szervezett lakossági tanfolyami órákon.

 

 

Az órák felépítése  


Óráink ötvenöt percesek, és a következő módon épülnek fel:

 

45-50 perc fő rész, amelyben a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva sajátítják el az úszás tudományát, majd  5-10 perc szabad játékkal fejezzük be az órát.

 

 

 

Fontos tudnivalók

 

 Kérjük Önöket, hogy az egyedül öltözni nem tudó gyermekeiket a kísérő szülő nemének megfelelő öltözőbe kísérjék, és vegyék figyelembe az öltözőajtókon az Intézmény által elhelyezett felhívást annak érdekében, hogy nagyobb tanítványaink is nyugodtan öltözhessenek.

  

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, amit jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medenceteret, mi „csak” a legjobbat akarjuk a gyerekeknek.

 

    

A tanfolyamainkon szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka.

 

   

A medencetérben és az öltözőkben étkezni, és utcai cipőben belépni, és tartózkodni tilos, ezért kérjük a kísérők is hozzanak maguknak papucsot!

 

  

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

 

  

A tanfolyam megkezdése előtt kérjük, olvassák el az Intézmény házirendjét!

 

 

Az intézmény teljes területén tilos a dohányzás!

 

 

Parkolás az OORI területén

 


- Az OORI területére autóval sajnos csak térítés ellenében lehet behajtani, ez az összeg mindig az OORI parkolási szabálya szerinti összeg.
- A jelenlegi szabályozás szerint aki 15 percen belül kihajt gépjárművével, annak bent tartózkodása térítésmentes.
- Az alábbi linkre kattintva láthatják az OORI kérését a követendő útvonalat, a parkolást és az épületbe való bejutást illetően:
https://drive.google.com/file/d/1voL7yIFlTqi07S_0lFy45NXYmqsbBaSX/view?usp=sharing
Pirossal a bejárattól követendő útvonal, narancssárga színnel az úszóiskolákat látogatók részére fenntartott parkoló, a kék pötty pedig a gyalogosan és az autóval érkezőknek is az épületbe való bejutás helyét jelöli.

 

 

 

 

Jelentkezés, beiratkozás

  

 

Érdeklődni a tanfolyamokkal kapcsolatban folyamatosan tudnak az alábbi elérhetőségeken:

   

 E-mail:  baluswim@gmail.com  

 Visontai Balázs: 06 20 523 7771

 Nagy-Milbich Krisztina: 06 20 523 7505

 

 

Beiratkozni az ONLINE ŰRLAP kitöltésével majd beküldésével, és minimum 50% előleg befizetésével, illetve átutalásával tudnak a szabad helyek erejéig.