BALUSWIM intenzív úszó tanfolyam a Külkerparkban

 

 

 

 

Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.

 

 

 

A tanfolyamok helyszíne

 

Külkerpark - Sport-, és Szabadidőpark, Budapest, Budakeszi út 73c, 1021. 

 

 

 

Tudásszintek

 

 
"Vízhez-szoktató" tudásszintű az a gyermek, aki még soha nem vett részt tanfolyamon (még akkor is, ha bátor, szereti a vizet és ügyes).  Az oktatás TANMEDENCÉBEN zajlik. 
 

Kezdő: már MÉLYVÍZBEN, de a fal melletti pályán úsznak (aki már átesett a vízhez szoktatáson, már tud folyamatosan lábtempózni hason vagy háton, segédeszközzel vagy segédeszköz nélkül, esetleg elkezdett tanulni valamilyen kartempót).


Félhaladó - haladó: MÉLYVÍZBEN, két úszásnemben szépen, vagy három - négy úszásnemben felismerhetően vagy szépen úsznak.
 

  

 

Időpontok

 

Egy intenzív tanfolyam 8 napig tart, két egymást követő héten, hétfőtől csütörtökig, délután
18:00 órától 19:00 óráig vagy 17:00 órától 18:00 óráig (csak akkor indul 17:00 órakor intenzív tanfolyam, ha a 18:00 órás csoportok beteltek).

A tanfolyamok kezdési időpontjai: június 15.;  június 29.;  július 13.; július 27.
 
 

 

A tanfolyamok díjai

 

A tanfolyamok díja: 19.800.- Ft/fő/8 nap.
Testvéreknek: 18.800.- Ft/fő/8 nap. 

A befizetés minden tanfolyami időszakra előre történik.

A tanfolyamok első és utolsó óráján egy gyermekkel, egy kísérő térítésmentesen be tud jönni megnézni az órát.
A többi órán a kísérők csak a Külkerpark pénztárában vásárolt kísérőjeggyel, 500 Ft/fő/alkalom áron jöhetnek be, ami úszásra, strandolásra nem jogosít.

A jelentkezés feltételei: jelen űrlap kitöltése, beküldése és a választott turnus(ok) díjának minimum 50%-os befizetése.

A tanfolyamok legalább 10 fő jelentkezése és befizetése esetén valósulnak meg. (vízhez-szoktató, kezdő és haladó együttesen számít).
 
 

Lemondás és visszatérítés
 
A választott turnus kezdetét megelőző péntek 12:00 óráig van lehetőség a lemondására és az előleg teljes visszaigénylésére. A lemondást kizárólag e-mail-ben lehet jelezni a baluswim@gmail.com e-mail címen.
 
Ha a lemondás a választott turnus előtti pénteken 12:00 óra után érkezik be hozzánk, akkor az előleg visszatérítésére nincs lehetőség. Hiányzás esetén nem áll módunkban pénz visszatérítésére, viszont a hiányzott óraszámmal megegyező óraszámban, előre egyeztetett időpontban lehetőséget adunk a pótlásra a 2020. évi nyári intenzív tanfolyamok utolsó órájáig, vagy beiratkozás esetén a 2020/21-es tanévben szervezett lakossági tanfolyami órákon. 

 

 

Az órák felépítése  


Óráink ötvenöt percesek, és a következő módon épülnek fel: 45-50 perc fő rész, amelyben a gyerekek tudásszintjüknek megfelelő, a lehetőségekhez mérten homogén csoportra osztva, játékosan ismerkednek az úszás tudományával, majd  5-10 perc szabad játékkal fejeződik be az óra.

 

 

Fontos tudnivalók

 

Tanfolyamainkon csak egészséges, fertőző betegségben nem szenvedő, 4. életévüket betöltött, szobatiszta gyermekeket tudunk fogadni.


A tanfolyamok helyszíne: Külkerpark - Sport-, és Szabadidőpark, Budapest, Budakeszi út 73c, 1021. 

A találkozó minden esetben a Külkerpark Budakeszi út felőli parkolójában van az oktatókkal. Az önállóan öltözni és közlekedni nem tudó gyerekeknek kollégáim segítenek, majd az óra végeztével szintén ide kísérik vissza őket.

Bizonyos helyzetekben előfordulhat, hogy a szülői jelenlét nem kedvez az oktatás folyamatának, amit jelezni szoktuk a szülőknek. Ilyenkor kérjük, tegyenek eleget kérésünknek, és hagyják el a medence környékét, mert a legjobb szándékkal és felkészültséggel végzett oktatói munkát is nehezíti a gyerekek figyelmének megosztása.

A tanfolyamainkon szükséges felszerelések: papucs, törülköző, fürdőruha, úszósapka.

Az öltözőben hagyott ruhákért, értékekért, felszerelésekért nem tudunk felelősséget vállalni!

A Külkerpark területére a gépkocsival történő behajtás a gyermekek "átadásáig-átvételéig" ingyenes, ennél hosszabb ideig tartó tartózkodás esetén viszont csak térítés ellenében lehetséges. A jegyek a Külkerpark kasszájában vásárolhatóak meg. Ingyenes parkolás a szomszédos területen lehetséges.

A tanfolyam megkezdése előtt kérjük, ide kattintva olvassák el a Külkerpark házirendjét! 
 

  

 

 

Jelentkezés, beiratkozás

  

 

Érdeklődni a tanfolyamokkal kapcsolatban folyamatosan tudnak az alábbi elérhetőségeken:

   

 E-mail:  baluswim@gmail.com  

 Visontai Balázs: 06 20 523 7771

 Egervári Hajni: 06 20 523 7505

 

 

Beiratkozni az elektronikus ONLINE ŰRLAP kitöltésével majd beküldésével és minimum 50% előleg befizetésével, illetve átutalásával tudnak a szabad helyek erejéig.