A 2020/21-es tanév tanfolyamainak árai

 A San Marco utcai uszodában és az OORI-ban tartott tanfolyamok díjai

 
 A tanfolyami díjak nem naptári hónapokra, hanem fizetési ciklusokra értendők. Ciklusainkat és azok árait az állami ünnepeket, szünnapokat és a tanítási szüneteket is figyelembe véve alakítottuk ki. A befizetés mindig előre, legkésőbb az aktuális ciklus első hetében kell, hogy megtörténjen.

  

Normál létszámú (10-12 fő) csoportoknál, amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 16.200 Ft (8 alkalom).

  

Kis létszámú csoportoknál (4-7 fő), amelyeknél heti két alkalomra hirdettük meg óráinkat: 20.600 Ft (8 alkalom).

  

 

Heti egy alkalomra meghirdetett tanfolyami óráinknál: 10.600 Ft (4 alkalom).

 

 

felnőtt csoport (csak az OORI-ban) díjazása eltér, mert nem tudjuk biztosítani a pótlás lehetőségét. Egy ciklus díja fixen 10.400 Ft és minden alkalom után, amelyen a résztvevő megjelent, további 950 Ft. A csatlakozáskor az első ciklusra előre be kell fizetni a 18.000 forintot, a további ciklusokban pedig mindig a megelőző ciklus hiányzásainak számával csökkentett díjat kell fizetni.

 

 

Vízhez-szoktató tudásszint esetén szakmai okokból csak kis létszámú csoportokat indítunk.

 

 

Testvéreknek 5% kedvezményt adunk az úszás díjából. Azok, akik egy félévet előre befizetnek, 10% kedvezményben részesülnek. A két kedvezmény összevonható.

 

A San Marco utcai uszoda a járványhelyzet miatt zárva van, így átmenetileg más, közeli uszodákban tartjuk az óráinkat. Az ideiglenes helyszíneken a tanévkezdést követően történt megállapodások miatt a tanfolyami árak eltérőek. Kérjük ezekről tájékozódjon az adott helyszínekre vonatkozó ismertetőkben!

 

Óbuda, TVE Kalap utcai uszoda

 

II. kerület, Császár-Komjádi Béla Sportuszoda